8 juli 2018

Access Bars

Verander je leven blijvend door op diepe lagen te transformeren

  Een Access Bars sessie wordt ingezet om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van jouw leven. Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de deuren naar alle heling en genezing.
  De Bars helpt je om vastgezette patronen, emoties, gedachten en overtuigingen die je belemmeren, te elimineren in alle lagen van je bestaan. Het is een revolutionaire techniek die je leven kan veranderen!

  Op het hoofd bevinden zich 32 punten waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen hebt opgeslagen, die je ooit hebt gehad. Als je de Bars laat lopen/stromen, is het alsof je de delete knop indrukt van je computer, de harde schijf wordt gewist daar waar jij dat wilt.

  De Bars-sessie is een zachte behandeling met een diepe impact.

  Het kan zijn dat je na de behandeling het gevoel hebt alsof je een heerlijke massage hebt gehad en dat je diep ontspannen bent. Het kan ook zijn dat je meteen voelt dat je diepe blokkades hebt losgelaten. Iedereen ervaart het op zijn/haar eigen manier en alles is daarin goed. Er vindt altijd transformatie plaats.

  Een Access Bars-sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

  Wil je meer lezen over Access Bars? Kijk dan op de website van Access Consciousness:

  Access Bars