15 oktober 2015

Coaching

Inzicht en duurzame Verandering

De coachingsessies geef ik zowel live als online.

Je krijgt helder wie je bent, waar je staat, wat je nodig hebt en wat je te doen staat.

Ik kijk met jou in de levensgebieden: Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Spiritueel en Collectief. Oftewel: er is een lichaam, er is denken, er zijn gevoelens, je hebt een richting en er is een groter geheel waar wij deel van uitmaken.

Wanneer je in al deze levensgebieden je authenticiteit leeft, ben je in balans. Maar de meesten van ons ervaren in een of meerdere lagen een bepaalde mate van disbalans wat zich kan uiten in fysieke spanning, verwarring, twijfel, onvrede, stress, depressie, angst, of ziekte.

Je krijgt helder waar de disbalans zich bij jou bevindt en wat jij nodig hebt om hier verandering in te brengen. De verandering vindt direct plaats, omdat je gedurende de sessie inzicht in je patronen en je situatie krijgt en we op een diepere laag (celniveau en energetisch niveau) de transformatie in gang zetten. Je bewustzijn verruimt.

Tijdens een live sessie kan aanraking het transformatieproces ondersteunen. Door aanraking gaat je lichaam zich ontspannen, komen vastgezette patronen los en wordt er op celniveau  en energetisch niveau geheeld.

Ik help je de ruis van de mind te laten verdwijnen, eventueel vastgezette emoties te laten oplossen zodat je ruimte krijgt voor wat jij werkelijk wilt.

Ik werk met alle verschillende lagen van het mens-zijn:

Fysiek – ons lichaam laat de symptomen van disbalans zien en is de plek waar we emotioneel en energetisch van alles in opslaan en vastzetten. Het is ook een ingang om vastgezette patronen los te maken en op te lossen. Daarnaast is ons lichaam ons voertuig en is gezondheid noodzakelijk om je te kunnen ontwikkelen, dus kijk ik ook naar voeding en leefstijl.

Mentaal –  ons denken stuurt onze gevoelens en gedrag. We worden allemaal geprogrammeerd door de ervaringen die we in ons leven opdoen. Soms zijn de dingen die we voor waar aan hebben genomen, belemmerend. Dan is het belangrijk om deze overtuigingen te herprogrammeren.

Emotioneel – wanneer we onze emoties niet hebben kunnen uiten, nemen ze ons soms over waardoor we niet meer helder kunnen zien wat er werkelijk is. Of we worden ziek omdat we gevoelens onderdrukken. Daarom is het belangrijk om ruimte te geven aan emoties. Liefst zonder de verhalen, maar de pure emoties die als golven vrij door ons heen kunnen stromen. Wanneer je daartoe in staat bent, verliezen ze hun kracht en word je meester over jezelf.

Energetisch – alles bestaat tot op het diepste niveau uit trilling. De mens, de bomen, planten, dieren, de aarde, planeten, alles heeft een eigen energetisch trillingsveld. Dit is tegenwoordig ook wetenschappelijk meetbaar (o.a. Quantum Fysica). Ons energetisch veld wordt beïnvloed door trillingen van buitenaf (mensen, apparaten, stoffen in de lucht, electro-magnetisch veld van de aarde, de maan, de zon etc), maar ook van binnenuit, door onze eigen gedachten en emoties. Andersom heeft ons eigen energetisch veld zelf ook invloed op ons fysieke lichaam. Door de energetische balans te herstellen, worden we minder gevoelig voor invloeden van buitenaf en brengen we meer balans in ons lichaam, onze gevoelswereld en in ons denken.

Spiritueel – Waarom ben ik hier, wat kom ik hier doen, wat is mijn zielsverlangen, waar wil ik heen? Deze vragen zijn de basis waarop wij ons leven vormgeven en de antwoorden hierop geven de richting die we volgen. Hier zicht op krijgen en er naar leven, geeft vervulling en vreugde.

Collectief – de mensheid ontwikkelt zich naar een steeds hoger bewustzijn toe. Wij worden hier allemaal door beïnvloed. Hier zicht op hebben zorgt er voor dat je uitzoomt en je plek in het groter geheel gaat zien. Het zorgt er ook voor dat je meer gaat begrijpen van de thema’s die je in je leven tegenkomt, wie jij bent en welke weg je te gaan hebt.

Een coachingsessie duurt een tot twee uur.

Je kunt een coachingsessie zowel live als online doen. Wil je snel een afspraak? Boek dan een online coachingsessie. Dit kan vaak binnen een week gepland worden! Je kunt dan gecoacht worden vanuit huis, lekker snel, makkelijk en comfortabel.