8 maart 2023

Deep Dive into Healing

De “Deep Dive into Healing” is een intense en prachtige dag die je leven kan veranderen.

Heb je een acute aandoening,  een burnout, Lyme, reuma, een andere chronische ziekte of kanker?

Wil je graag genezen?

Wil je aangeraakt worden met de genezende werking van Goddelijke Liefde?

Wil je hier je hoogste prioriteit van maken?

En wil je dit met full commitment doen?

Dan is deze Deep Dive into Healing iets voor jou!

Tijdens deze Deep Dive krijg je een hele dag, van 09.00u tot 17.00u persoonlijke coaching en ga je samen met mij onderzoeken welke patronen ten grondslag liggen aan je ziekte en wat je er aan kunt doen.

Je gaat helder krijgen waardoor jouw ziekte is ontstaan, hoe je geprogrammeerd bent, wat allemaal invloed heeft op je lichaam waardoor je nog ziek bent en het allerbelangrijkste:

Je leert technieken om het genezingsproces te activeren en je leert ook hierbij de hulp van God te vragen en te ontvangen!

Of het nou een griepje is, een eenvoudige ontsteking, of je hebt een chronische aandoening zoals reuma, MS, Parkinson, of kanker, bij iedere vorm van ziek-zijn kan je jouw genezingsproces ondersteunen en versnellen door jouw genezend vermogen aan te spreken.

Wanneer je leert je genezend vermogen optimaal te laten functioneren, worden ziekte-processen in je lichaam vertraagd of zelfs helemaal gestopt. Je kunt zelf zo veel doen om je lichaam te genezen.

Onze gezondheid wordt beïnvloed door heel veel verschillende interne en externe factoren.

Ziekte is een uiting van disbalans, op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Vaak hebben ook collectieve wonden van generaties voor ons een belangrijk invloed op ziekte-ontwikkeling in ons lichaam. Soms is de informatie die zich nog in ons lichaam bevindt, terug te voeren naar duizenden jaren geleden..

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat onze lichaamscellen direct reageren op onze emoties en gedachten met opbouwende en genezende respons of destructieve respons. We weten ook dat we energetisch lichaam hebben wat we kunnen beïnvloeden om ons fysieke lichaam te helen. Alles bestaat uit trillende deeltjes en frequenties, ook iedere lichaamscel. Deze frequenties zijn de informatie die je hebt opgepikt, in dit leven, uit vorige levens, van anderen om je heen, van voorouders.

Door meer inzicht te krijgen in de verschillende lagen van invloed, kan je leren hoe je hier bewust mee om kunt gaan, waardoor je in staat bent om de gezondheid van je lichaamscellen en lichaamsfuncties positief te beïnvloeden.

Duizenden jaren geleden wisten de priesteressen van de Isis Cultus uit het oude Egypte en de beoefenaren van de Tao dat wij zelf in staat zijn ons lichaam te herstellen van ziekte. Door gebruik te maken van de moderne Quantum Fysica en de biochemie van je lichaam zijn we nu ook in staat om deze kennis te meten en aan te tonen.

Ik heb ontdekt dat de duizenden jaren oude informatie en de hedendaagse inzichten en technieken perfect in elkaar passen. We kunnen de ziekteprocessen in ons lichaam beïnvloeden, helen, in beweging brengen en we kunnen genezingsprocessen  activeren.

Daarnaast is het belangrijk dat we erkennen dat er iets is dat groter is dan wij zijn. Ik noem dat God. Sommigen noemen het de Bron, of het Licht. Dat maakt voor mij niet uit.

God wil niet dat jij ziek bent en creëert ook geen ziekte. God is Liefde en wil dat jij gezond bent en gelukkig. Door je open te stellen voor Goddelijke Liefde en jezelf in handen te leggen van God, ontstaat er ruimte in jou voor God om Goddelijke Heling te brengen. Ik kan je helpen in hoe je om hulp vraagt aan God, hoe je God in je dagelijks leven betrekt en hoe je je kunt open stellen voor Goddelijke Heling.

In de ‘Deep Dive into Healing’ werken we met:

 • Inzicht en Bewustwording in emotionele en mentale patronen en de werking ervan op je fysieke functioneren
 • Programma’s van onze voorouders
 • Het energetisch lichaam
 • Epifyse Activatie
 • Specifieke Meditatietechnieken
 • Ademhalingsoefeningen
 • De helende werking van seksuele energie volgens Taoïstische en oude Egyptische technieken
 • Kundalini yoga
 • Gebed

Voorbeeld van wat een dag Deep Dive into Healing kan brengen:

Het programma kan bestaan uit:

 • Inzicht krijgen in het verhaal wat de ziekte je wil vertellen
 • Inzicht krijgen in de werking van biochemische processen
 • Ontdekken van de invloed van je gedachten en je emoties en deze doorbreken
 • Herprogrammering van patronen die de ziekte in stand hebben gehouden
 • Meditaties die je zelfgenezend vermogen activeren
 • Epifyse Activatie
 • Ademhalingsoefeningen
 • Meditatie die je lichaam helpt genezen
 • Praktische tools om je trillingsfrequentie te verhogen, waardoor je lichaam zichzelf gaat genezen
 • Kundalini Yoga oefeningen die het Zelfgenezend Vermogen activeren

Deze dag zal je op verschillende lagen diepe heling brengen!

Op aanvraag kan je op deze Deep Dive dag een Quantum Healing ontvangen van mij. En ik ga met je in gebed. We vragen de Goddelijke Essentie om genezing te brengen.

De Deep Dive into Healing dag wordt aan maximaal TWEE  DEELNEMERS gegeven. Dus voor jou alleen, of samen met nog een deelnemer.

Hierdoor is er de hele dag volop aandacht voor jou en jouw genezingsproces!

En we plannen het natuurlijk op een dag die jou het beste uitkomt!

TIJD

van 09.00u tot 17.00u

Locatie

De dag wordt gegeven in onze Stille Tempel, Zanderijweg 167 in Apeldoorn, of in ons natuurhuis aan de Veldhuisweg 1 in IJhorst.

Ik ben beschikbaar en aanwezig vanuit liefdadigheid.

Een vrije donatie is welkom.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@elinevrolijk.nl.  Ik neem dan zsm contact met je op om een datum te plannen. Je kunt mij ook bellen op nummer 06 308 27115.