8 maart 2023

Deep Dive into Self Healing

De “Deep Dive into Self Healing” is een intense en prachtige dag die je leven kan veranderen.

Heb je een acute aandoening,  een burnout, Lyme, reuma, een andere chronische ziekte of kanker?

Wil je graag jezelf leren genezen?

Wil je hier je hoogste prioriteit van maken?

En wil je dit met full commitment doen?

Dan is deze Deep Dive into Self Healing iets voor jou!

Tijdens deze Deep Dive krijg je een hele dag, van 09.00u tot 17.00u persoonlijke coaching en ga je samen met mij onderzoeken welke patronen ten grondslag liggen aan je ziekte.

Je gaat helder krijgen waardoor jouw ziekte is ontstaan, hoe je geprogrammeerd bent, wat allemaal invloed heeft op je lichaam waardoor je nog ziek bent en het allerbelangrijkste:

Je leert technieken om jezelf te genezen!

Of het nou een griepje is, een eenvoudige ontsteking, of je hebt een chronische aandoening zoals reuma, MS, Parkinson, of kanker, bij iedere vorm van ziek-zijn kan je jouw genezingsproces ondersteunen en versnellen door jouw zelfgenezend vermogen te activeren.

Wanneer je leert je zelfgenezend vermogen optimaal te laten functioneren, worden ziekte-processen in je lichaam vertraagd of zelfs helemaal gestopt. Je kunt zelf zo veel doen om je lichaam te genezen.

Onze gezondheid wordt beïnvloed door heel veel verschillende interne en externe factoren.

Ziekte is een uiting van disbalans, op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Vaak hebben ook collectieve wonden van generaties voor ons een belangrijk invloed op ziekte-ontwikkeling in ons lichaam. Soms is de informatie die zich nog in ons lichaam bevindt, terug te voeren naar duizenden jaren geleden..

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat onze lichaamscellen direct reageren op onze emoties en gedachten met opbouwende en genezende respons of destructieve respons. We weten ook dat we energetisch lichaam hebben wat we kunnen beïnvloeden om ons fysieke lichaam te helen. Alles bestaat uit trillende deeltjes en frequenties, ook iedere lichaamscel. Deze frequenties zijn de informatie die je hebt opgepikt, in dit leven, uit vorige levens, van anderen om je heen, van voorouders.

Door meer inzicht te krijgen in de verschillende lagen van invloed, kan je leren hoe je hier bewust mee om kunt gaan, waardoor je in staat bent om de gezondheid van je lichaamscellen en lichaamsfuncties positief te beïnvloeden.

Duizenden jaren geleden wisten de priesteressen van de Isis Cultus uit het oude Egypte en de beoefenaren van de Tao dat wij zelf in staat zijn ons lichaam te herstellen van ziekte. Door gebruik te maken van de moderne Quantum Fysica en de biochemie van je lichaam zijn we nu ook in staat om deze kennis te meten en aan te tonen.

Ik heb ontdekt dat de duizenden jaren oude informatie en de hedendaagse inzichten en technieken perfect in elkaar passen. We kunnen de ziekteprocessen in ons lichaam beïnvloeden, helen, in beweging brengen en we kunnen genezingsprocessen  activeren.

In de ‘Deep Dive into Self Healing’ werken we met:

 • Inzicht en Bewustwording in emotionele en mentale patronen en de werking ervan op je fysieke functioneren
 • Het collectief bewustzijn en de wonden van onze voorouders
 • Het energetisch lichaam
 • Epifyse Activatie
 • Specifieke Meditatietechnieken
 • Ademhalingsoefeningen
 • De helende werking van seksuele energie volgens Taoïstische en oude Egyptische technieken
 • Kundalini yoga
 • Andere bewustzijnsverruimende oefeningen

Wanneer we ziek worden, gaan we vaak op zoek naar een oplossing die buiten onszelf ligt, in de hoop dat dat de snelste weg naar heling is. Veel mensen zijn vergeten dat wij in staat zijn om ons zelfgenezend vermogen te gebruiken om onszelf (sneller) beter te maken. We worden er ook niet meer mee opgevoed.

Gelukkig ontstaat er steeds meer bewustzijn in hoe wij ons eigen lichaam kunnen helen. We leggen daarmee niet langer de verantwoordelijkheid buiten onszelf, maar nemen het heft weer in eigen handen. Dit is een hele belangrijke stap in ons genezingsproces.

Jezelf genezen blijkt een veel effectievere manier te zijn om gezonder te worden en te blijven!

Voorbeeld van wat een dag Deep Dive into Self Healing kan brengen:

Het programma kan bestaan uit:

 • Inzicht krijgen in het verhaal wat de ziekte je wil vertellen
 • Inzicht krijgen in de werking van biochemische processen
 • Ontdekken van de invloed van je gedachten en je emoties
 • Zelfonderzoek; hoe ben je geprogrammeerd, welke patronen houden de ziekte in stand
 • Meditaties die je zelfgenezend vermogen activeren
 • Epifyse Activatie
 • Ademhalingsoefeningen
 • Meditatie die je lichaam helpt genezen
 • Oefeningen om je trillingsfrequentie te verhogen, waardoor je lichaam zichzelf gaat genezen
 • Kundalini Yoga oefeningen die het Zelfgenezend Vermogen activeren

Deze dag zal je op verschillende lagen diepe heling brengen!

Op aanvraag kan je op deze Deep Dive dag een Quantum Healing ontvangen van mij alleen of van mij en Martien samen.

De Deep Dive into Self Healing dag wordt aan maximaal TWEE  DEELNEMERS gegeven. Dus voor jou alleen, of samen met nog een deelnemer.

Hierdoor is er de hele dag volop aandacht voor jou en jouw genezingsproces!

En we plannen het natuurlijk op een dag die jou het beste uitkomt!

TIJD

van 09.00u tot 17.00u

Locatie

De dag wordt gegeven in onze Stille Tempel, in Apeldoorn. Een warme comfortabele ruimte waar je als je binnen stapt direct ontspant door de zachte, lichte energie die je omringt.

Kosten

De Deep Dive Self Healing kost € 800,- voor twee personen (400,- pp). Dit is inclusief onbeperkt thee, fruit en ander lekkers, een overheerlijke en uitgebreide lunch, en je ontvangt een mooi verrassingskado wat je na afloop mee krijgt.

Wil je de Deep Dive Self Healing helemaal voor jou alleen? Dat kan ook. De kosten zijn dan € 600,- .

Betaling graag contant.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@elinevrolijk.nl.  Ik neem dan zsm contact met je op om een datum te plannen. Je kunt mij ook bellen op nummer 06 308 27115.