20 juli 2016

Excelleren Als Mens

Waarom
Heb je oog voor je persoonlijke ontwikkeling en ben je toe aan een nieuwe impuls? Dan is onze leergang Excelleren Als Mens een absolute aanrader. In een effectief traject met als basis een startdag in Koetshuis Het Loo in Apeldoorn en een maand later een driedaagse in de Achterhoek ontdek je hoe je (opnieuw) eigenaar wordt van je eigen vierkante meter.

Wat
De vierdaagse training voor managers, leidinggevenden, ZZP-ers en specialisten bestaat uit een dag theorie en een module van drie dagen waarin je de theorie in praktijk brengt.

Startdag
Van tijd tot tijd is het nuttig je af te vragen waar je precies mee bezig bent. De dingen goed doen? Of de goede dingen doen? In de kern komt het erop neer dat je arbeidsvermogen je de energie geeft om de zaken correct en op tijd te doen, terwijl je arbeidsmotivatie je de doelgerichtheid en stabiliteit geeft om de juiste dingen te doen. Dit inzicht maken we met ons Persoonlijk Leiderschapsmodel toegankelijk voor je. We behandelen tegelijkertijd de vier energiestromen die jou motiveren en in staat stellen ‘leidend te zijn’.
Deze eerste dag krijg je tevens inzicht in hoe jouw belemmerende overtuigingen geprogrammeerd zijn. Deze overtuigingen sturen je gevoel en je handelen. Weten hoe je overtuigingen werken, is noodzakelijk om daadwerkelijk iets te kunnen veranderen. Je start hiermee jouw verandering-proces en krijgt praktische tools mee om de volgende dag direct toe te passen in je dagelijks leven. Na ongeveer 4 weken neem je deze nieuwe ervaringen mee in de 3-daagse Module.

Praktijkmodule: vorm geven van Energiek Zelfleiderschap
In drie intensieve dagen vertaal je de theoretische kennis van de eerste dag naar jouw persoonlijke leiderschapsstijl. Dat doe je in een effectieve training waarin we kennisoverdracht afwisselen met zelftests, opdrachten in duo’s en verrassende groepsoefeningen. Tussendoor krijg je volop feedback van de groep en de trainers. We nodigen je ook uit voor individuele coachinggesprekken. In een compact trainingsprogramma leer je vitaal, gefocust, stabiel en doelgericht te zijn.

Hoe
Niet alleen de begeleiding en de groepssamenstelling, ook de locaties maken onze leergang tot een bijzondere ervaring. De partners van Perceptie ontvangen je op authentieke plekken in de Achterhoek. Daar vind je de rust en de ruimte om jezelf te zijn en samen met de andere deelnemers te ontdekken waar jouw groeikansen liggen. Ons programma koppelt kennis aan persoonlijk contact, individuele oefeningen aan gezamenlijke evaluaties. Elk groepsproces is uniek en leidt tot verdieping.
De trainingsgroep Excelleren Als Mens bestaat maximaal uit acht deelnemers en twee trainers. Met dit aantal bieden we je de persoonlijke aandacht en privacy die nodig zijn om te onderzoeken waar je staat en waar je naartoe wilt. De groep is de simulatie van de werkelijkheid. Zo ervaar je welke rol je van nature inneemt. We houden de groepsomvang beperkt, want je hebt ruimte nodig voor zelfonderzoek. In de beslotenheid van onze trainingsomgeving kun je net zoveel onderzoeken en experimenteren als je wilt. Alles is erop gericht dat je de verworven kennis in praktijk brengt. Onze trainers, ons programma en onze groepssamenstelling staan samen garant voor een adequaat leerproces.

Waar
Je gaat in deze training veel naar buiten. Niet alleen voor een frisse neus, maar vooral ook om op een speelse manier je zelfkennis te vergroten. De introductiedag is op ons thuisadres: het Koetshuis Het Loo in Apeldoorn. De driedaagse praktijkmodule heeft plaats in de Achterhoek. Met Hotel Bakker in Vorden als uitvalsbasis rijden we naar verrassende plekken en prachtige locaties in de omgeving. Hier vind je de rust en de ruimte om tot nieuwe inzichten te komen en jezelf een flinke push in de goede richting te geven.

Resultaat
Met een slimme mix van kennisoverdracht en ervaringsgericht leren krijg je fundamenteel inzicht in wie jij bent, waar jij naartoe wilt en hoe je dat gaat doen. Je bent in staat om moeiteloos leiding te geven aan jezelf, je leven en in jouw werk, vanuit authentieke kracht, passie en plezier.
Na de leergang heb je fundamenteel inzicht in je vermogen om je energiehuishouding duurzaam te beheren. Dit gereedschap houdt je vitaal, gefocust, stabiel en weerbaar.

Investering
Vierdaagse training: € 2.500,- Exclusief BTW
Arrangementskosten: € 500,- Exclusief BTW

Voor meer informatie, neem contact op met Edwin Fafie van Perceptie, telefoon 06 51 407 406 of Eline van den Berg 06 30 827 115