23 oktober 2015

Relatie VIP Traject

man vrouw lachen

Het Relatie VIP traject

“Liefde verschijnt wanneer het ego verdwijnt”

Voor wie?

Gefrustreerd in je relatie? Voortdurend irritaties? Mis je de verbinding met je partner? Loop je steeds vast in jullie gesprekken? Uit elkaar gegroeid? Missen jullie de passie in jullie relatie? Of ervaren jullie problemen rondom seksualiteit?

Willen jullie de relatie herstellen, openen en verdiepen?

Dat kan met het Relatie VIP traject!

Wat?

Het doel van het Relatie VIP traject is dat je volledig helder krijgt waar jullie staan, waar je naartoe wilt samen en je zet hierin belangrijke stappen in.

Je krijgt zicht op je eigen en elkaars verlangens, behoeften en belemmerende patronen/overtuigingen.

Je ontdekt waar het steeds mis gaat in de communicatie en hoe je op een verbindende en open wijze kunt communiceren met elkaar.

Wanneer je kiest voor dit traject, kies je er voor om een commitment met elkaar aan te gaan en daarmee ook een commitment aan dit traject. Het betekent ook dat er een grote bereidheid moet zijn om op jezelf te reflecteren, alleen en samen met de ander. Je wilt echt een persoonlijke groei doormaken om van daaruit te groeien naar een volwassen, liefdevolle relatie.

Met gesprekken en diverse oefeningen zowel tijdens de sessies als thuis, komen de patronen en dynamieken in jezelf en tussen jullie volledig aan het licht. Vanuit die helderheid kunnen jullie jezelf gaan helen en nieuwe keuzes maken.

Het programma wordt op maat gemaakt, afhankelijk van de basis van de problematiek en jullie behoeften. Daardoor kan de inhoud gedeeltelijk variëren.

Onderdelen zijn gericht op onder andere verbale en non-verbale communicatie, innerlijk kindwerk, aanleren van “Het Bezoek”, individuele en gezamenlijke oefeningen, fysieke oefeningen en aanraken.

Wanneer door beiden gewenst, behoort het elkaar leren masseren ook tot de mogelijkheden.

Hoe?

De 6 bijeenkomsten beslaan ongeveer 3 uur per keer  (9.30u tot ong. 12.30u).

De afspraken worden volledig op jullie agenda afgestemd.

Afhankelijk van jullie behoefte zullen er steeds ongeveer 4 weken tussen de sessies inzitten zodat jullie de verkregen inzichten kunnen implementeren en huiswerk kunnen doen. Het traject kan dus maximaal 6 maanden duren.

Het tarief voor het Relatie VIP traject is € 1.620,-  excl BTW.  

Gespreide betaling behoort tot de mogelijkheden.

Voor aanmelding of meer informatie neem contact op met Eline van den Berg, telefoon +31 (0)6 30827115 of mail naar elinevdberg@outlook.com