27 februari 2023

Training Epifyse activatie en Bronbewustzijn

In deze tweedaagse training open jij jezelf voor Bronbewustzijn.

Wanneer je vanuit bronbewustzijn leeft, merk je dat alles veel moeitelozer verloopt, dat je vanuit een staat van innerlijke vrede en liefde vorm geeft aan je leven, in harmonie met je omgeving en de planeet. Je ervaart veel meer magie in je leven, overgave aan jouw ware Zelf en voelt je verbonden met het leven. Kijkend door de ogen van de Bron, zie je hoe alles één is.

Bronbewustzijn is een staat van zijn waarin je bewustzijn open en ontvankelijk is voor diepe inzichten en mystieke ervaringen.

Ons brein is geprogrammeerd en kan alleen lineair denken. We zijn opgegroeid in een zintuigelijk wereld die ons vooral aanspreekt op onze zintuigelijke, driedimensionale waarneming.

Maar bewustzijn is niet gebonden aan de newtoniaanse, aardse driedimensionale wetten. Ons bewustzijn kan daardoor voorbij gaan aan deze derde dimensie en zich verplaatsen en openstellen voor multi-dimensionale ervaringen. Wij kunnen ons bewustzijn verruimen door onze Epifyse te activeren en daarmee uit te stijgen boven ons geprogrammeerde systeem.

Met verschillende oefeningen fysieke oefeningen bevrijden we onszelf van blokkades die nog aanwezig zijn in onze fysieke, emotionele en mentale zijn.

Wanneer we de kanalen hebben geopend, kunnen we ons hart openen. Angst vernauwt ons bewustzijn, liefde opent ons bewustzijn. Hoe meer we in een staat van liefde verkeren, hoe ruimer ons bewustzijn kan bewegen.

Vervolgens brengen we onze seksuele energie in beweging en openen we onze energiecentra zodat onze Kundalini energie vrij kan stromen.

Dan kunnen we onze Epifyse, onze pijnappelklier, activeren. Dit is de poort naar het Quantum Veld! Onze weg naar het ruime bewustzijn.

Wanneer de Poort geopend is, kunnen we boven ons geprogrammeerde zelf uitstijgen en krijgen we toegang tot het oneindige Veld van Bewustzijn, worden we ontvankelijk voor helder inzicht en mystieke ervaringen. Je opent de poorten naar andere vermogens.

Wat mensen in deze verruimde staat van bewustzijn kunnen ervaren:

Tijdreizen, levitatie, teleportatie, door dimensies bewegen, communiceren met planten en dieren, aura’s en lichtlichamen zien, soms worden mensen helderziend/helderhorend/helderwetend, krijgen contact met buitenaards leven, reizen door andere universa enzovoorts.

Deze ervaringen waarover mensen vertellen, worden mogelijk omdat ze toegang krijgen tot ‘supernatuurlijke’ vermogens. Ik zeg expres niet ‘bovennatuurlijk’ omdat het een heel natuurlijk proces is om deze vermogens te ontwikkelen, we hebben het allemaal in ons. Maar door dit aardse, zintuiglijke leven is voor de meesten van ons het bewustzijn vernauwd geraakt. We zijn vooral op onze fysieke en mentale kwaliteiten aangesproken en de meesten van ons zijn vergeten wie we in wezen zijn en waartoe we in staat zijn.

Onderdelen van de training zijn:

Kundalini yoga, Raja Yoga, Dans, Actieve meditaties, Ademhalingsoefeningen, Mantra’s, bekkenbodemoefeningen, Heart opening/expanding excercises, oefeningen voor het bevrijden van seksuele energie, Kundalini meditaties en nieuwe bewustzijnsverruimende meditaties, zoals Epifyse Activatie en Quantum Meditaties.

Deze tweedaagse training helpt je om je bewustzijn weer te openen voor de oneindige mogelijkheden van Bronbewustzijn.

Dit is een intensieve training waarin je veel fysieke oefeningen doet die soms heel intens kunnen zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor het respecteren van je eigen grenzen.

NOTE: Hoewel je proces van ontwaken gestimuleerd en bekrachtigd wordt door de training en de groepsenergie, vinden wij het belangrijk dat je je realiseert dat je zelf in staat bent om je bewustzijn te verruimen. Wij geven geen initiaties en manipuleren niet jouw energie. Blokkades lossen op wanneer jij er aan toe bent en daarom zullen wij jouw proces nooit proberen te sturen. Wij bieden je de veilige space, begeleiding, nemen je mee in het Veld en geven jou de tools om jouw bewustzijn te openen.

Dit is een belangrijk uitgangspunt voor onze training, omdat wij er van uit gaan dat je zelf het beste weet wat goed voor je is en dat je je eigen kracht erkent, beheert en behoudt.

Datum: 26en 27 Augustus 2023, start zaterdag 9.00u, einde zondag ongeveer 16.00u

Locatie: Centrum de Horst in Meddo (bij Winterswijk), Meddoseweg 22, 7104 AA Winterswijk-Meddo, www.centrumdehorst.com

Tarief Training: € 222,- excl btw

Tarief verblijf: € 190,- . Je betaalt € 10,- extra voor een kamer met eigen sanitair.

Alle deelnemers verblijven op de locatie. Hiermee waarborgen we de groepsenergie.

Inbegrepen:

  • twee dagen trainingsprogramma
  • eigen of gedeelde kamer
  • 1 x ontbijt, 2 x lunch, 1 x diner, fruit, onbeperkt koffie, thee en water. Alle maaltijden zijn vegetarisch.

Wil je je aanmelden? Dat kan heel eenvoudig: stuur een mail naar info@elinevrolijk.nl. Vermeld je naam, adres en telefoonnummer. Je ontvangt vervolgens een factuur van ons voor betaling van de trainingskosten. Nadat wij jouw betaling hebben ontvangen, is je deelname definitief.

Je boekt zelf je verblijf bij Centrum de Horst, 0543-550066. Doe dit meteen nadat je je voor de training hebt aangemeld. Het aantal kamers met eigen sanitair is beperkt.

Restitutie is niet mogelijk.