5 april 2019

Training IntoYou

Exclusief voor vrouwen!

Into You is een krachtige  jaartraining die je leven blijvend kan veranderen. In dit jaar komen we 10 x bij elkaar, 1 zaterdag per maand. Aan het eind van iedere bijeenkomst ontvang je praktisch toepasbare opdrachten en oefeningen die je moeiteloos in je leven kunt implementeren.

Daarnaast zal er een speciale besloten groep op Facebook worden geopend om met elkaar te kunnen  reflecteren en bieden we online 2x een Q&A . De kracht van een jaartraining is natuurlijk dat je jouw veranderingsproces volledig kunt doorlopen terwijl je voortdurend kunt terugkoppelen en sparren. Je ontvangt gedurende het gehele proces begeleiding van de trainers/coaches en ondersteuning van de overige deelnemers. Wij lopen naast je gedurende jouw traject.

Voor wie:

Wanneer je als vrouw het gevoel hebt dat er van alle kanten aan je getrokken wordt (partner, kinderen, carrière, sociaal netwerk, familie, etc…), last hebt van stress en overbelasting waardoor je niet meer aan jezelf toekomt. Als je het gevoel hebt dat je geleefd wordt door je omgeving of door omstandigheden.

Wil je weer het heft in eigen handen nemen? Wil je meer energie en vanuit moeiteloosheid Flow in je leven brengen? Meer ruimte voor jouw stroom creëren? Dan is dit jaartraject echt iets voor jou!

Hoe:


Door middel van ervaringsgerichte- en creatieve werkvormen, opstellingen, coaching en oefeningen in de natuur krijg je meer zicht op wie je bent, wat jouw verlangens en kwaliteiten zijn, wat je wilt en wat je nog tegen houdt om dat te gaan doen. Door je belemmerende gedachten en patronen te doorzien en los te laten ontstaat er ruimte voor JOU. Andere onderdelen van de training zijn meditaties en lichaamswerk. Wij werken  samen met jou op het gebied van fysieke gezondheid/fitheid, emotionele balans, mentale kracht en zingeving.

Waar:

We starten op een mooie locatie in een landelijke/bosrijke omgeving in het midden van het land. De andere dagen zullen ook op andere locaties plaatsvinden waarbij de natuur een belangrijke rol blijft spelen. Door afstand te nemen van alle dagelijkse bezigheden creëer je alle ruimte voor jezelf en word je niet afgeleid. Door naar een andere  horizon te kijken ontwikkel  je meer bewustzijn om jouw kern, je potentieel, te (her)ontdekken.

Wat krijg je :

  • 20 dagdelen verdieping/inzicht/bevrijding 
  • 2 x online live Q&A
  • twee ervaren coaches/trainers
  • verblijf op 2 mooie locaties midden in de natuur
  • 10 x een gezonde lunch
  • gedurende het gehele traject een maatje ter ondersteuning
  • deelname aan een besloten facebookgroep
  • optie voor extra individuele coachingsessies
  • jouw levensvreugde terug!​

Data: 

2019: 22 juni  startdag – 7/9 – 5 /10 – 9/11 – 14/12

2020: 11 januari – 8/2 – 7 /3 – 11/4– 9 mei evaluatie

Investering:
Jaartraining  € 1850,- (inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief 21% voor zelfstandigen en werkgevers)

Vaak willen werkgevers deze training betalen vanuit het budget voor persoonlijke ontwikkeling

Meer informatie en aanmelden kan via deze link: http://www.intoyou.nl