1 november 2015

Creatie Kracht voor jouw Team

Creatie Kracht voor jouw team!

Doel: Naar boven brengen van ieders volle potentieel en daarmee het optimaliseren van het teampotentieel.

Ieder team heeft een eigen dynamiek, een eigen vorm, eigen communicatie-regels, een eigen gezamenlijk doel.

Een optimaal functionerend team heeft een gezamenlijk team-doel dat door alle teamleden gedragen wordt EN biedt voor ieder teamlid de mogelijkheid om zijn of haar volle potentieel tot uitdrukking te brengen.

Om daar zicht op te krijgen, moet je dus van jezelf en van elkaar weten wie je bent en met welke persoonlijke doelen jij in dit bedrijf staat. Niet alleen voor jezelf gaan, maar ook elkaar steunen in het bereiken van persoonlijke doelen is hierin een heel belangrijke keuze. Ook is het van belang dat je met elkaar het gezamenlijke team-doel onderschrijft en steunt. Wanneer ieder teamlid lekker in zijn vel zit en zich gezien voelt, zal de verbinding tussen teamleden sterk zijn. Hierdoor zal het team tot grote hoogten kunnen stijgen. Je tilt elkaar op en daarmee de gehele organisatie!

Om zicht te krijgen op de persoonlijke doelen van teamleden en de commitment naar elkaar en de organisatie te versterken, bied ik samen met mijn collega Monique Ensink op Kemna een dagworkshop waarin wij jullie helpen de dynamiek binnen het team te veranderen en optimaliseren. De CreatieKracht van het team zal excelleren!

Vraag hier een offerte aan.