14 september 2016

Zelfgenezend Vermogen

Heb je een acute of chronische ziekte? Of ben je hier herstellende van?

En wil je zelf weer aan het roer staan van jouw welzijn en gezondheid, van jouw leven?

Activeer en gebruik dan je Zelfgenezend Vermogen om gezond(er) te worden en te blijven!

Of het nou een griepje is, een eenvoudige ontsteking, of je hebt een chronische aandoening zoals reuma, MS, Parkinson, of kanker, bij iedere vorm van ziek-zijn kan je jouw genezingsproces ondersteunen en versnellen door jouw zelfgenezend vermogen te activeren.

Wanneer je leert je zelfgenezend vermogen optimaal te laten functioneren, worden ziekte-processen in je lichaam vertraagd of zelfs helemaal gestopt. Je kunt zelf zo veel doen om je lichaam te genezen.

Hoe?

Door jezelf te bevrijden van stress

Door los te komen van belemmerende gedachten en gevoelens

Door de trillingsfrequentie van jouw fysieke lichaam te verhogen

Door meer vanuit authenticiteit te leven en te doen wat bij jou past

Door de signalen van je lichaam beter te verstaan en te weten wat jouw lichaam nodig heeft

Hoe?

Je leert technieken die je zelfgenezend vermogen activeren:

  • Specifieke meditatietechnieken
  • Zelfonderzoek en bewustzijnsverruiming
  • Quantum Fysica begrijpen en toepassen
  • Seksuele energie beheren en inzetten voor zelfgenezing

Coaching
De manier waarop je omgaat met ziekte en lichamelijk ongemak is van grote invloed op je herstel. Ik kijk samen met je naar de overtuigingen en patronen die je belemmeren om je beter te voelen, en je leert deze om te buigen naar helpende overtuigingen, zodat je meer kunt ontspannen in wat er is en je het lichaam ruimte geeft om te herstellen.

We kunnen samen kijken naar welke voeding goed is voor jou en welke vorm van beweging je lichaam ondersteunt.

Wanneer emoties vastzitten in je lichaam, ontstaat er meestal een disbalans, wat zich kan uiten in ziekte. Het is daarom ook belangrijk om te kijken of er nog oude emoties zijn die je nog vast houdt en hier ruimte aan te geven. Dit hoeft niet met diepe analyses en lange therapeutische trajecten, maar kan op een eenvoudige en lichte manier naar de oppervlakte worden gebracht en losgelaten.

Ziekte is vaak een signaal. Wanneer je dat signaal begrijpt kan je dingen in jezelf of in je leven veranderen. Dan is het signaal niet meer nodig en kan het lichaam herstellen. We gaan samen op zoek naar waar jouw ziek-zijn een uiting van is.

En soms blijft het onduidelijk waarom het ziek-zijn aanwezig is. Soms vindt fysieke genezing niet plaats. Het leven is niet altijd maakbaar…
Wanneer je leert hierbij aanwezig te zijn, te aanvaarden wat is, ontstaat er ruimte om te ontspannen en verdwijnt de weerstand, dan verdwijnt het lijden. Dan kom je op gemak met het ongemak.

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Bel 06 30827115 of mail naar info@elinevrolijk.nl

Het tarief voor een individuele sessie is € 130,-

Je kunt ook een hele VIP dag aanvragen. Dan duiken we 6 uur lang de diepte in samen, we focussen op bewustzijnsverruiming en ik neem je mee het Quantum Veld in. Je maakt een diepe reis naar binnen en overstijgt je oude zelf. Een bijzondere reis naar heling en ontwaken in Bronbewustzijn. Lees meer hierover via deze link