14 september 2016

Zelfgenezend Vermogen

Heb je een acute of chronische ziekte? Of ben je hier herstellende van?

En wil je zelf weer aan het roer staan van jouw welzijn en gezondheid, van jouw leven?

Activeer en gebruik dan je Zelfgenezend Vermogen om gezond(er) te worden en te blijven!

Of het nou een griepje is, een eenvoudige ontsteking, of je hebt een chronische aandoening zoals reuma, MS, Parkinson, of kanker, bij iedere vorm van ziek-zijn kan je jouw genezingsproces ondersteunen en versnellen door jouw zelfgenezend vermogen te activeren.

Wanneer je leert je zelfgenezend vermogen optimaal te laten functioneren, worden ziekte-processen in je lichaam vertraagd of zelfs helemaal gestopt. Je kunt zelf zo veel doen om je lichaam te genezen.

Onze gezondheid wordt beïnvloed door heel veel verschillende interne en externe factoren.

Ziekte is een uiting van disbalans, op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Vaak hebben ook collectieve wonden van generaties voor ons een belangrijk invloed op ziekte-ontwikkeling in ons lichaam.

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat ons lichaam direct reageert op onze emoties en gedachten met opbouwende en genezende respons of destructieve respons. We weten ook dat we energetisch lichaam hebben wat we kunnen beïnvloeden om ons fysieke lichaam te helen.

Door meer inzicht te krijgen in de verschillende lagen van invloed, kan je leren hoe je hier bewust mee om kunt gaan, waardoor je in staat bent om de gezondheid van je lichaamscellen en lichaamsfuncties positief te beïnvloeden.

Ik leer je specifieke technieken waarmee je het functioneren van al je lichaamssystemen (hormonaal en zenuwstelsel, spijsvertering, immuunsysteem, metabole systeem, etc.) direct kunt beïnvloeden.

Duizenden jaren geleden wisten de priesteressen van de Isis Cultus uit het oude Egypte en de beoefenaren van de Tao dat wij zelf in staat zijn ons lichaam te herstellen van ziekte. Door gebruik te maken van de moderne Quantum Fysica en de biochemie van je lichaam zijn we nu ook in staat om deze kennis te meten en aan te tonen.

Ik heb ontdekt dat de duizenden jaren oude informatie en de hedendaagse inzichten en technieken perfect in elkaar passen. We kunnen de ziekteprocessen in ons lichaam beïnvloeden, helen, in beweging brengen en we kunnen genezingsprocessen  activeren.

In mijn coaching en training werken we met:

  • Inzicht en Bewustwording in emotionele en mentale patronen en de werking ervan op je fysieke functioneren
  • Het collectief en de wonden van onze voorouders
  • Het energetisch lichaam
  • Epifyse Activatie
  • Specifieke Meditatietechnieken
  • Ademhalingsoefeningen
  • De helende werking van seksuele energie volgens Taoïstische en oude Egyptische technieken
  • Kundalini yoga
  • Andere bewustzijnsverruimende oefeningen

Wanneer we ziek worden, gaan we vaak op zoek naar een oplossing die buiten onszelf ligt, in de hoop dat dat de snelste weg naar heling is. We nemen een paracetamolletje tegen pijn, of als het erger is, vragen wij een arts om het voor ons op te lossen.

Veel mensen zijn vergeten dat wij in staat zijn om ons zelfgenezend vermogen te gebruiken om onszelf (sneller) beter te maken. We worden er ook niet meer mee opgevoed.

Toch ontstaat er steeds meer bewustzijn in hoe wij ons eigen lichaam kunnen helen. We leggen daarmee niet langer de verantwoordelijkheid buiten onszelf, maar nemen het heft weer in eigen handen. Dit is een hele belangrijke stap in ons genezingsproces.

Boek een Deep Dive into Self Healing

We duiken 8 uur lang de diepte in samen, onderzoeken de betekenis van je ziekte, focussen op bewustzijnsverruiming en ik neem je mee het Quantum Veld in. Je maakt een diepe reis naar binnen en overstijgt je oude zelf. Een bijzondere reis naar heling, zowel fysiek, als emotioneel, mentaal en energetisch. Je ontwaakt in je multidimensionale wezen en je Goddelijke Essentie. Meer informatie  hierover klik hier

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Bel 06 30827115 of mail naar info@elinevrolijk.nl