23 oktober 2015

Relatie

“Liefde verschijnt wanneer het ego verdwijnt”

Voor wie?

Gefrustreerd in je relatie? Voortdurend irritaties? Mis je de verbinding met je partner? Loop je steeds vast in jullie gesprekken? Uit elkaar gegroeid? Missen jullie de passie in jullie relatie? Of ervaren jullie problemen rondom seksualiteit?

Willen jullie de relatie herstellen, openen en verdiepen?

Vraag dan een relatiesessie aan

Het doel van het Relatiesessie is dat je volledig helder krijgt waar jullie staan, waar je naartoe wilt samen en samen zetten jullie hierin belangrijke stappen.

Je krijgt zicht op je eigen en elkaars verlangens, behoeften en belemmerende patronen/overtuigingen.

Je ontdekt waar het steeds mis gaat in de communicatie en hoe je op een verbindende en open wijze kunt communiceren met elkaar.

Wanneer je kiest voor dit traject, vraag ik een bereidheid om op jezelf te reflecteren, alleen en samen met de ander. Je wilt daadwerkelijk een persoonlijke groei doormaken om van daaruit te groeien naar een volwassen, liefdevolle relatie.

Met gesprekken en diverse oefeningen zowel tijdens de sessies als thuis, komen de patronen en dynamieken in jezelf en tussen jullie volledig aan het licht. Vanuit die helderheid kunnen jullie jezelf gaan helen en nieuwe keuzes maken.

De verschillende onderdelen van de sessies kunnen zijn gericht op onder andere verbale en non-verbale communicatie, innerlijk kindwerk, aanleren van “Het Bezoek”, individuele en gezamenlijke oefeningen.

Hoe?

Ik zie jullie zowel samen als individueel. Je eigen individuele transformatie is in feite het belangrijkste, omdat je de relatie altijd vanuit jezelf vorm geeft. De verandering begint bij jou. Door individueel te groeien, groeit de relatie. Zelfonderzoek is dus belangrijk.

Om je eigen deepsouldiving te kunnen doen, lees je beiden mijn boek “De Schreeuw van je Ziel”. Dit boek neemt je mee op je innerlijke reis waarin je zicht krijgt op je kindsdelen die nu nog als triggers tussen jou en je liefdevolle relatie in staan. Je leert hier verantwoordelijkheid voor te nemen en kunt je wonden gaan helen, zodat je als liefdevol volwassene jullie relatie naar een hoger plan kunt brengen.

De sessies duren ongeveer één tot anderhalf uur.

Het boek bestel je hier

Afhankelijk van jullie behoefte zullen er steeds ongeveer 2 tot 3 weken tussen de sessies inzitten zodat jullie de verkregen inzichten kunnen implementeren, beoefenen en huiswerk kunnen doen.

Kosten: Op basis van donatie

Relatie Intensive

Je kunt ook een ‘Relatie Intensive’ boeken. Van 10.00u tot 17.00u maken jullie een reis naar binnen. Naar je diepste verlangens, door de blokkades en naar heling. Van daaruit kunnen jullie harten zich weer openen voor elkaar en zal jullie relatie zich enorm verdiepen.

Je doet zelfonderzoek naar jouw pijnpunten, je kindwonden en naar je diepe verlangens.

Je ontdekt hoe je in diepe verbinding kunt communiceren met elkaar.

En je ontdekt hoe je meer intimiteit, seks en passie in je relatie (terug) brengt.

Je doet verschillende oefeningen tijdens deze dag op het gebied van liefdevolle communicatie en intimiteit.

Rituelen en ceremonie kunnen onderdeel zijn van deze intensive, om te bekrachtigen, om te bezegelen, om te zuiveren, om te verbinden of om een andere transformatie in jullie zelf en in jullie verbinding tot stand te brengen.

Het programma voor deze dag wordt volledig afgestemd op jullie behoeften en verlangens. Daarom krijgen jullie voorafgaand aan deze dag een aantal vragen via mail die je samen beantwoord en aan mij vooraf terug stuurt.

Deze dag gaat jullie relatie verdiepen, je ervaart meer verbinding, je krijgt helder welke patronen niet werken en hoe je dingen anders kunt doen. 

Heel belangrijk: we doen dit ook met veel lichtheid en plezier. Want een relatie hoeft helemaal niet ‘hard werken’ te zijn, het mag vanuit liefde, moeiteloosheid en plezier vorm krijgen.

Kosten voor de Relatie Intensive: op basis van donatie

Locatie: De Stille Tempel, Zanderijweg 167 te Apeldoorn OF Praktijkruimte Veldhuisweg 1-58 te IJhorst

Voor aanmelding of meer informatie neem contact op met Eline Vrolijk, telefoon +31 (0)6 30827115 of mail naar info@elinevrolijk.nl