15 oktober 2015

Inspiratiesessie

“Alles wat jij zoekt, is er al. Je hebt niets nodig van wat dan ook.”

Je krijgt helder wie je werkelijk bent, waar je staat, wat je nodig hebt om te kunnen zijn wie je bent.

Ik kijk met jou vanuit verschillende perspectieven. Vanuit derde dimensie bewustzijn: Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Spiritueel en Collectief. Oftewel: er is een lichaam, er is denken, er zijn gevoelens, je hebt een richting en er is een groter geheel, gemeenschap, waar wij deel van uitmaken. Wanneer je hier naar kijkt vanuit het vijfde dimensie bewustzijnsnivo ga je zien hoe je in patronen en gehechtheden terecht bent gekomen die beperkend zijn geweest. Je gaat zien dat je vrij bent van iedere constructie en concept van de mind en dat je vrije keuze hebt. Altijd. Overal. En daar wil ik jou brengen. In de realisatie van jouw oneindig multidimensionale bewustzijn.

Je gaat leven vanuit je hart en volgt je zielsverlangen. Je bewandelt je zielspad.

Leven vanuit het perspectief van oneindige bewustzijn betekent niet alleen innerlijke vrijheid ervaren, maar ook innerlijke vrede, aanvaarding, overgave, ontspanning en liefde. En je wordt waarachtig.

Wanneer je vanuit jouw authenticiteit leeft, ben je in balans. En je herkent je disbalans: fysieke spanning, verwarring, twijfel, onvrede, stress, depressie, angst, of ziekte.

Je krijgt helder waar de disbalans zich bij jou bevindt en wat jij nodig hebt om hier verandering in te brengen. De verandering vindt direct plaats, omdat je gedurende de sessie inzicht in je patronen en je situatie krijgt en we op een diepere laag (celniveau en energetisch niveau) de transformatie in gang zetten. Je bewustzijn verruimt.

De ruis van je mind verdwijnt naar de achtergrond, eventueel vastgezette emoties komen vrij en lossen op  zodat je ruimte krijgt voor wie jij werkelijk bent en wat jij werkelijk wilt.

Het effect van de inspiratiesessie is merkbaar op alle verschillende lagen van jouw zijn:

Fysiek – ons lichaam laat de symptomen van disbalans zien en is de plek waar we emotioneel en energetisch van alles in opslaan en vastzetten. Het is ook een ingang om vastgezette patronen los te maken en op te lossen. Daarnaast is ons lichaam ons voertuig en is gezondheid noodzakelijk om je te kunnen ontwikkelen, dus je kijkt indien nodig ook naar voeding en leefstijl.

Mentaal –  ons denken stuurt onze gevoelens en gedrag. We worden allemaal geprogrammeerd door de ervaringen die we in ons leven opdoen. Soms zijn de dingen die we voor waar aan hebben genomen, belemmerend. Dan is het belangrijk om deze overtuigingen te herprogrammeren.

Emotioneel – wanneer we onze emoties niet hebben kunnen uiten, nemen ze ons soms over waardoor we niet meer helder kunnen zien wat er werkelijk is. Of we worden ziek omdat we gevoelens onderdrukken. Daarom is het belangrijk om ruimte te geven aan emoties. Liefst zonder de verhalen, maar de pure emoties die als golven vrij door ons heen kunnen stromen. Wanneer je daartoe in staat bent, verliezen ze hun kracht en word je meester over jezelf.

Energetisch – alles bestaat tot op het diepste niveau uit trilling. De mens, de bomen, planten, dieren, de aarde, planeten, alles heeft een eigen energetisch trillingsveld. Dit is tegenwoordig ook wetenschappelijk meetbaar (o.a. Quantum Fysica). Ons energetisch veld wordt beïnvloed door trillingen van buitenaf (mensen, apparaten, stoffen in de lucht, electro-magnetisch veld van de aarde, de maan, de zon etc), maar ook van binnenuit, door onze eigen gedachten en emoties. Andersom heeft ons eigen energetisch veld zelf ook invloed op ons fysieke lichaam. Door de energetische balans te herstellen, worden we minder gevoelig voor invloeden van buitenaf en brengen we meer balans in ons lichaam, onze gevoelswereld en in ons denken.

Spiritueel – Wie ben ik? Waarom ben ik hier, wat kom ik hier doen, wat is mijn zielsverlangen, waar wil ik heen? Deze vragen zijn de basis waarop wij ons leven vormgeven en de antwoorden hierop geven de richting die we volgen. Hier zicht op krijgen en er naar leven, geeft vervulling en vreugde.

Collectief – de mensheid ontwikkelt zich naar een steeds hoger bewustzijn toe. Wij worden hier allemaal door beïnvloed. Hier zicht op hebben zorgt er voor dat je uitzoomt en je plek in het groter geheel gaat zien. Het zorgt er ook voor dat je meer gaat begrijpen van de thema’s die je in je leven tegenkomt, wie jij bent en welke weg je te gaan hebt.

De individuele sessies kunnen zowel op locatie in De Stille Tempel plaats vinden, als online via een videocall.

Voor een afspraak kan je contact opnemen via telefoon: 06 30827115 of mail info@elinevrolijk.nl

Kosten:

Op basis van donatie

Inspiratie en Transformatie Dag (individueel of samen)

Je kunt ook een Inspiratie en Transformatie Dag aanvragen. Dan duiken we 7 uur lang de diepte in samen, we focussen op bewustzijnsverruiming en ik neem je mee het Quantum Veld in. Je maakt een diepe reis naar binnen en overstijgt je oude zelf. Je krijgt je diepste belemmerende overtuigingen en gehechtheden helder, gaat deze loslaten en vanuit die vrijheid opent je bewustzijn.

Met verschillende Kundalini oefeningen, meditaties, opdrachten en reflectie maak je een diepe transformatie door.

Dit is een bijzondere en magische reis naar heling en ontwaken in Bronbewustzijn.

Kosten: Op basis van donatie