29 december 2020

Dag van Verlichting

Het is mijn wens om op de Dag van Verlichting jou te inspireren jezelf te zien door de ogen van liefde.
De dag van Verlichting heeft als doel een bijdrage te leveren aan het welzijn van iedereen.
Het nieuwe jaar is begonnen. Veel mensen kijken terug op een bewogen jaar. Een jaar van verdriet, angst, verlies, onrust, twijfels en onzekerheden. En het was voor velen ook een jaar van bezinning, loslaten, naar binnen keren, herijken, verbinden, vernieuwen en creëren.
Op deze dag kan je jezelf bevrijden van oude pijn, beperkende gedachten, patronen en situaties. Dat wat niet helpend is, transformeer je waardoor je ruimte creëert voor het nieuwe. Zodat je licht, liefde en vertrouwen in je leven toe kunt laten.

Wat gaan we doen?
De tuin bij mijn praktijk wordt deze dag de tuin van Verlichting. Hier zullen vuurkorven staan waar een behaaglijk vuur brandt waar je je kunt laven aan de warmte.
Ik ontvang je met een Liefdesritueel:
Je neemt in stilte plaats tegenover mij. We spreken niet terwijl wij elkaar aankijken. In de ontmoeting kan je voelen dat je ontvangen wordt in liefde. Daardoor kan je een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen ervaren. Het ritueel is een uitnodiging in het openen van je hart.
Na ongeveer een minuut bedanken wij elkaar in stilte en kan je het vuurritueel doen.
Op tafel ligt papier. Je neemt een vel en schrijft hierop alles wat je niet langer mee wilt slepen, alles wat je achter wilt laten, alles waarvan je jezelf wilt bevrijden.
Als je klaar met schrijven bent, leg je dit papier in het vuur van 1 van de vuurkorven. Het vuur transformeert en bekrachtigt jouw intentie. Jij bevrijdt jezelf met dit eeuwenoude ritueel.Je kunt gratis deelnemen aan dit ritueel.

Boek kopen
Je kunt op deze dag bij ons in de tuin van Verlichting ook mijn boek “De schreeuw van de ziel” kopen.
Dit boek begeleidt je op de weg naar zelfliefde en leidt je naar jouw zielspad. Het boek helpt je in de transformatie van 3D bewustzijn naar 5D bewustzijn. Van leven vanuit je hoofd naar leven vanuit je hart, waarin je jouw unieke zelf tot expressie kunt brengen en je zielspad gaat volgen. Met het lezen van het boek maak je de reis van je leven!Als je wilt schrijf ik een korte boodschap voor jou in je boek.
Het boek kopen zonder deelname aan het ritueel kan natuurlijk ook.
Prijs van het boek: € 22,-
Meer informatie over het boek vind je op
https://elinevrolijk.nl/schreeuwvandeziel/

Praktisch
Je kunt je aanmelden voor deze dag via deze link: aanmelden

Reserveer jouw tijd zodat je niet in de rij hoeft te wachten.

We willen deze dag moeiteloos en in harmonie laten verlopen. Daarom ontvangen wij steeds max 2 personen in onze tuin. En er mag steeds maar 1 gast in de tent aanwezig zijn (waar de oogmeditaties plaatsvinden). We vragen je op de parkeerplaats te blijven (het liefst in je auto) zolang er 2 gasten in de tuin aanwezig zijn. Als er toch een korte rij ontstaat op de parkeerplaats, houd dan 1,5 meter afstand van elkaar. Dat vinden wij ook jammer, maar we willen wel graag dat deze dag plaats kan vinden en dat kan alleen wanneer iedereen zich aan deze spelregels houdt.
Wanneer:
Zaterdag 16 Januari 2021 tussen 10.00u en 18.00u
Waar:
Je vindt ons in de tuin van Verlichting aan de Deventerstraat 130 in Apeldoorn. Je rijdt langs het gebouw het terrein op en parkeert daar je auto. Achter het gebouw vind je de tuin van Verlichting. Wanneer je klaar bent om te vertrekken, rijd of loop je door naar achteren waar je het terrein weer kunt verlaten. (Je neemt dus NIET de uitgang richting de Deventerstraat i.v.m. de logistieke doorstroming). Fijn als je hier gehoor aan wilt geven. We zijn je dankbaar voor je begrip.
Voel je welkom!