29 juli 2016

Krachtvelddag

Krachtvelddag

Ben je ziek of is er iemand in je gezin of omgeving die ziek is? En wil je samen met anderen het zelfgenezende vermogen wakker maken en jezelf of de ander helpen genezen? Of wil je een krachtveld ontvangen voor een mentale of emotionele doorbraak?
Ik kom graag bij je thuis (of in een door jou gekozen ruimte) om een Krachtvelddag te geven.

Samen met een kleine groep door jou uitgekozen mensen (familie of vrienden) creëren we een krachtveld waarin we het lichaam van degene die ziek is, helpen genezen.

Je krijgt uitleg over de invloed van onze gedachten en emoties op onze energie, op onze gezondheid, op de biochemie in je lichaam en over quantum fysica. Daarnaast ontdek je welke invloed onze seksuele energie heeft op onze gezondheid en ons bewustzijn en hoe je dit kunt beheren en inzetten.

We doen in de ochtend verschillende oefeningen en meditaties  om onze trillingsfrequentie in de hoogste vibratie te brengen. We maken onze seksuele energie wakker en activeren onze epifyse om ons electro-magnetisch veld te versterken en ons bewustzijn te verruimen.

Na de lunch gaan we elkaar krachtveldsessies geven waarbij de deelnemers (afhankelijk van de groepsgrootte en wie het wil) een krachtveld ontvangen. Daarna kunnen jullie, indien gewenst, dit zelf met regelmaat herhalen in de weken daarna om het genezingsproces en de transformatie te ondersteunen.

Hieronder volgt een beknopte uitleg over de basis van waaruit ik werk.

“Wanneer je met elkaar een zelfde intentie hebt, heeft dat onvoorstelbaar veel effect op het object waarop je je richt met elkaar.

Denk maar aan Masaru Emoto, de japanse wetenschapper, die zijn onderzoeken deed met watermoleculen.

emoto kristallen

In één van zijn vele onderzoeken heeft Emoto op een glas water het woord “Liefde” geschreven en dat glas in een ruimte gezet. In een andere ruimte, met dezelfde omstandigheden, had hij een tweede glas water gezet, met het woord “haat”.
Vervolgens liet hij gedurende twee weken lang een groep mensen dagelijks bij beide glazen staan. Bij het glas “Liefde” zonden de deelnemers alleen liefdevolle gedachten naar het water in het glas. Bij het glas “haat” zonden de deelnemers alleen maar negatieve, haatdragende gedachten naar het water.
Na twee weken liet Emoto het water bevriezen. Onder een microscoop werden de watermoleculen onderzocht. Het zgn “Liefdeswater” bestond uit prachtige, gelijkmatig gevormde kristallen. Daarentegen waren de kristallen van het “haat-water” versplinterd en kapot gegaan!
Denk je nu eens in… ons menselijk lichaam bestaat voor gemiddeld 65% uit water!!

De Quantum Fysica heeft aangetoond dat wij met onze gedachten en gevoelens direct invloed hebben op de materie om ons heen.
Alles bestaat uit hele kleine trillende deeltjes, ook wel potentieel genoemd. Dit potentieel heeft allemaal verschillende vormen aangenomen. Bijvoorbeeld ons lichaam. Op het diepste niveau bestaat dat uit hele kleine, trillende deeltjes.

Maar ook onze gedachten en onze gevoelens zijn trillingsgolven. En met deze golven beïnvloeden wij materie om ons heen, ook ons lichaam. Als ik negatieve dingen denk, heeft dat een negatieve invloed op mijn lichaam. Als ik positieve gedachten heb, reageren mijn lichaamscellen hier positief op!
Wij beïnvloeden ons lichaam dus voortdurend met onze gedachten, onze gevoelens en onze intenties!!

Zo kunnen wij onszelf dus ziek denken.
Maar… gelukkig kunnen wij onszelf ook gezond denken!

Seksuele energie

Onze seksuele energie is verbonden met Kundalini energie. Deze energie is onze levenskracht, levenslust en bron van creativiteit en ligt in onze bekkenbodem te sluimeren. Wanneer we deze kracht laten ontwaken en beheren, kunnen we deze inzetten voor onze gezondheid.

Door met onze seksuele energie onze Epifyse, een klein kliertje in ons brein, te voeden, activeren we de Epifyse, wat de poort naar het Quantum Veld is. Hierdoor verruimt ons bewustzijn en krijgen we toegang tot ons volle potentieel. Het kan zijn dat je mystieke ervaringen krijgt, visioenen, tijdreizen maakt, door dimensies reist of andere ‘boven-natuurlijke’ (ik zeg liever super-natuurlijke) gaven zich openbaren.

Dit doen we middels ademhalingsoefeningen, meditaties, kundaliniyoga en door krachtveldsessies aan en met elkaar te geven.
Een bijzonder krachtige manier om jezelf of een ander te genezen.”

Ik heb mijzelf genezen in 2015 van wat volgens de reumatoloog fybromyalgie was en de neuroloog spierdystrofie had geconstateerd, beide aandoeningen die volgens de westerse geneeskunde ongeneeslijk zijn (lees in mijn blog over mijn genezingsproces). Er zijn inmiddels duizenden mensen op deze manier genezen van diverse ziekten, zoals kanker en Parkinson. In China zijn zelfs medicijnloze ziekenhuizen waar artsen op deze manier mensen helpen genezen!

Wil je een krachtvelddag organiseren? Bel dan voor het maken van een afspraak: 06 30 827 115

Tarief Krachtvelddag: € 750,- ( exclusief reiskosten € 0,21 p km)