19 maart 2023

Ochtend Ontwaken met Truffel

In deze ochtend zullen we ons bewustzijn verruimen om dieper inzicht te krijgen in onze patronen die ons weghouden van heelheid, eenheid en onvoorwaardelijke liefde.

We openen ons hart, activeren onze Epifyse en verbinden ons met onze intentie en ons verlangen om te ontwaken uit de illusionaire droomstaat.

We ontvangen de truffel die ons bewustzijn opent voor dieper inzicht.

NOTE: Het is belangrijk je te realiseren dat wij deze ochtend een microdosering gebruiken. Dat wil zeggen dat we een zeer lage dosering van de truffel innemen (1 gram), waardoor je in staat blijft om alles te doen wat je normaal ook doet en daarom is het effect t.a.v. je zintuigelijke waarneming ook heel licht. Dat is anders dan bij een macrodosering, waarbij je een veel hogere dosis inneemt en tussen 5 en 8 uur een diepe, innerlijke reis kunt maken.
Microdosering kan je ook bijvoorbeeld over een langere periode innemen, bijv om de dag, gedurende 10 weken. Het verstoort je dagelijks functioneren niet.
Beiden hebben tot doel om dieper inzicht te verkrijgen en het bewustzijn te verruimen.

We brengen onszelf in een ontvankelijke staat met een mooie meditatie oefening. In de meditatie openen we ons hart waardoor we in een staat van ontvankelijkheid en liefde komen. Dan activeren we de Epifyse om de Poort naar het Veld van Bewustzijn te openen.

Daarna duiken we samen in het zelfonderzoek.

Tijdens het zelfonderzoek kan je een thema of situatie inbrengen waarin jij dieper inzicht wilt krijgen. Het thema waar we ons op focussen is gehechtheid en ontwaken.

Ik kijk met je mee door je vragen te stellen en inzicht te delen.

Omdat we gezamenlijk met dezelfde intentie de truffel ontvangen en zijn werk laten doen, ontstaat er een krachtig veld van open en ruimer bewustzijn, waardoor ieder het inzicht kan ontvangen waar hij/zij aan toe is in dat moment.

Deze ochtend is bedoeld voor iedereen die het verlangen voelt naar

  • ontwaken uit de droomstaat van het ego
  • zelfrealisatie
  • onvoorwaardelijke liefde
  • innerlijke vrede
  • innerlijke vrijheid

De truffel

Je ontvangt 1 gram truffel op deze ochtend, dit wordt een microdosering genoemd. Dit zorgt ervoor dat je bewustzijn zich opent voor dieper inzicht en verheldert de geest.

De truffel zorgt ervoor dat zich nieuwe paden in je brein vormen, er vindt dus een verandering in je brein plaats waardoor je ontvankelijk wordt voor nieuwe inzichten en nieuwe patronen. De truffel ondersteunt het proces van bewustwording.

De truffel groeit in de aarde en heeft een aardend effect, de ruis in je brein vermindert waardoor je meer focus ervaart en je bewustzijn helder wordt.

Doordat je de truffel kauwt en vervolgens doorslikt, zal de werking ervan binnen een half uur starten.

Je gaat NIET hallucineren, trippen of iets dergelijks, omdat we microdoseren. Het is wel mogelijk dat je de verschuiving in je brein ervaart als een lichte sensatie in je hoofd. Dit trekt meestal na enkele uren weg. (Je bent ook gewoon prima in staat om na de workshop weer veilig deel te nemen aan het verkeer).

Contra indicaties

Je kunt de truffel niet nemen als je:

  • zwanger bent of borstvoeding geeft
  • SSRI, anti depressiva of andere medicijnen die angst remmen, tramadol of lithium gebruikt
  • Ernstige psychiatrische problemen hebt zoals schizofrenie, psychose, ernstige angststoornissen, of suïcidaal bent

Mijn persoonlijke ervaring met truffel

Ik gebruik zelf sinds anderhalf jaar regelmatig microdosering met de truffel Psylocybe Mexicana, biologisch gekweekt. Het heeft er voor gezorgd dat mijn proces van ontwaken in een stroomversnelling is gekomen. Voor mij is de truffel een zachte en krachtige ondersteuning in het verdiepen van mijn bewustzijnsontwikkeling en het openen van poorten waardoor ik toegang krijg tot mijn volledig potentieel. Mijn gevoeligheid is groter geworden en ik heb toegang tot vermogens gekregen zoals communicatie met hoger bewustzijn, met dieren en met planten. Mijn intuïtie is veel sterker geworden. Voor mij werkt de truffel verhelderend en openend.

Voel je een JA! Geef je dan op door een mail te sturen naar info@elinevrolijk.nl

Datum: Zaterdag 15 April 2023

Tijd: 09.00u – 13.00u

Locatie: Het Zonnehuis, Beekbergerweg 25 in Loenen. Een prachtige plek aan de rand van het bos waar je prachtig kunt wandelen nadien.

Kosten: € 75,- incl btw, thee, water en wat lekkers EN inclusief de truffels

Voel je een JA! Geef je dan op door een mail te sturen naar info@elinevrolijk.nl en geef hierin aan dat je deel wilt nemen aan de workshop Ochtend Ontwaken met Truffel Ceremonie.

Je ontvangt dan van ons een factuur. Na betaling is je plek gereserveerd. Restitutie is niet mogelijk.